برای چنین منظوری کافیست کانفیگ اولیه هاست و همچنین خطاهای احتمالی در نصب وردپرس را بدانید، پس از آن دانش ساخت صفحات ، نصب پوسته و افزونه های مختلف به شما یک طراحی سایت با وردپرس را آموزش داده است. آموزش طراحی سایت با وردپرس برای کسانی که علاقمند به آشنایی با دنیای وسیع طراحی وبسایت هستند. پس از راهاندازی سایت مورد نظر یکی از اساسیترین مسائلی که باید به آن توجه کنیم، مسئله امنیت در برابر هک شدن است. وردپرس با بروز رسانیهای مستمر خود، امنیت سایتها را تامین میکند. اما نکتهای که باید به آن توجه کرد این است که تضمین 100 درصدی امنیت در فضای وب، تا حدی امکان ناپذیر است و ممکن است در صورت استفاده از آخرین ورژن وردپرس باز هم مورد هجوم هکرها قرار بگیرید و دلیل آن احتمالا استفاده از هاست یا افزونههای نامعتبر است. بنابراین فراموش نکنید که در طراحی وبسایت امنیت را از همه لحاظ تامین کنید.
- سطح کاملا حرفهای مختص به افرادی است که قصد دارند در حوزه طراحی سایت فعالیت کنند و یا مثلا قصد پلاگین نویسی یا قالب نویسی وردپرس را دارند.
- چرا؟ چون همانطور که گفتم باید کدنویسی hmtl – css – javascript و کمی php بلد باشید و سپس نحوه طراحی قالب وردپرس را یادبگیرید که اینها بلحاظ صرف زمان و انرژی مقرون بصرفه نیست که شما فقط بخاطر راه اندازی تنها یک سایت بخواهید طراحی قالب وردپرس یادبگیرید.
- سایت به صورت اختصاصی، سایت طراحی و پیاده سازی و برنامه نویسی می شود.
- تاحالا ندیدم کسی بتونه انقدر خوب با هنرجو ها ارتباط بگیره و به تمامی سوالات پاسخ بده کافیه توی واتساپ یک سوال بپرسید، خیلی با حوصله و با اخلاق خوب به صورت کامل راهنمایی میکنه میخواستم به نوبه خودم از استاد ابراهیمی تشکر کنم و قدر دان زحمات ایشان باشم.
- وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن بازه که شما خیلی راحت می تونید قابلیت های مد نظرتون رو به واسطه اون پیاده سازی کنید.
اصلا اگر اینترنت نباشید که شما به هیچ وجه نمیتوانید هیچ سایتی را مشاهده کنید؛ چه برسد به اینکه بخواهید آنها را طراحی کنید. درواقع شما باید در ابتدا یک اینترنتی داشته باشید که بخواهید در مرحله بعدی به فکر راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی باشد. قیمت قالبهای وردپرس هم معمولا از 100 هزار تومان شروع میشود و تا 700 هزار تومان هم ادامه دارد که شما میتوانید بنا بر موضوع سایت، یکی از بهترین آنها را برای سایت خودتان انتخاب کنید. در کسب و کارها همیشه یک ضرب المثلی وجود دارد و آن هم این است “هیچ گرانی بی حکمت نیست و هیچ ارزانی بی علت“. البته قالبهای مخزن وردپرس هم کاراییهای خوبی دارند که میتوانند بسیاری از نیازهای شما را پاسخگو باشند. ولی مطمئن باشید که قالبهای پولی، قطعا دارای ویژگیهای مختلف و فوق العادهای هستند.
ساخت سایت با وردپرس از سال 2003 رایج شده است و محبوب ترین نرم افزار وبلاگ نویسی در بازار می باشد. در چند سال گذشته، وردپرس همچنین به نرم افزار مدیریت محتوا برای وب سایت های غیر وبلاگ تبدیل شده است. داشتن یک وب سایت در فضای اینترنت، امری بسیار مهم برای یک کسب و کار به نظر می رسد. به گونهای که امروز شما کمتر کسب و کاری را پیدا می کنید که وب سایتی مناسب در فضای اینترنت شدید. داشتن یک وب سایت حرفه ای، این امکان را به شرکت ها و مجموعه ها می دهد که بتوانن خدمات و محصولاتشان در ابعاد گسترده تری عرضه کنند. از این رو است که اکثر مجموعهها بهدنبال داشتن وب سایتی مناسب هستند.
همچنین قابلیت ایجاد شبکه اجتماعی با افزونه های قدرتمند همچون buddypress . چون وردپرس دارای هستهای قدرتمند است و پر مخاطب ترین نرم افزار در این زمینه می باشد. نرم افزار تحت وب وردپرس متن باز یا Open Source می باشد و هسته آن توسط افراد مختلفی توسعه یافته است. این سیستم مدیریت محتوا به زبان PHP و بر مبنای استفاده از دیتابیس MySQL نوشته شده است. وردپرس چیست؟ همه چیز درباره وردپرس و اینکه چرا باید از وردپرس استفاده کنیم؟ وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا و یک سایت ساز است که با استفاده از آن می توانید هر مدل طراحی سایت با هر نوع امکانات را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهید. البته وقتی در مورد راه اندازی یک وبسایت فروشگاهی صحبت میکنیم لزوما منظورمان وبسایتی مشابه دیجی کالا یا فروشگاه محصولات فیزیکی نیست!
یا حتی گاهی اوقات اگر یک سایت ساده داشته باشید میتوانید توابعی که استفاده نکردهاید را حذف کنید تا سرعت اجرای وردپرس را بالابرده درنتیجه سرعت بارگذاری وردپرس را بالا ببرید. ضمن اینکه افزونه های کاربردی بسیار زیادی هم برای اضافه کردن امکانات و قابلیت های مختلف به عنوان مکمل ووکامرس طراحی شدند که در بحث بازاریابی آنلاین و فروش بیشتر، تسهیل در گردش کار فروش و افزودن قابلیت های خاص و بروز در فروشگاه و… به ما کمک می کنند. استقبال کاربران وردپرس از این قابلیت ها هم باعث پیشرفت روز افزون ووکامرس شده تا جایی که امروزه میتوان فروشگاه های اینترنتی در سطح دیجی کالا و بامیلو را هم در کمترین زمان و هزینه با وردپرس و ووکامرس پیاده سازی کرد. یکی از مهم ترین ویژگی هایی که کاربرانی زیادی را به سمت وردپرس جذب کرده قابلیت راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی تمام عیار با وردپرس است. این کار با استفاده و نصب یک پلاگین قدرتمند بنام ووکامرس woocommerce انجام میشود درواقع شما با نصب رایگان این افزونه در 2 دقیقه میتوانید وبسایت خود را به قابلیت فروشگاهی برسانید و یک گردش کار قوی در زمینه فروش محصولات ایجاد کنید. مورد دوم هاست یا فضای میزبانی وبسایت شماست.بطور خلاصه شما باید یک فضایی را (مثلا 2گیگ) برای ذخیره سازی محتوای وبسایت خود در اینترنت اجاره کنید این فضای ذخیره سازی را باید با بر اساس موضوع وبسایت و نوع سیستم مدیریت محتوای وبسایت تان انتخاب کنید.
برخی از امکانات طراحی سایت ارزان:
بر همین اساس توصیه می کنیم مقاله انواع سیستم های مدیریت محتوا و بهترین CMS را مطالعه نمایید. هستهی نرمافزاری وردپرس توسط هزاران داوطلب نوشته شده و گستردگی افزودنیها، پوستهها، مستندات و پشتیبانی این سامانه مدیریت سایت در آن حد است که آن را برای مدیریت هرگونه وبلاگ یا وبسایت با امکانات متنوع سازگار نموده. در سطح پایه و همانطور که از اسم آن هم مشخص است، شما اصطلاحات و یکسری فعالیتهای بسیار ساده را یاد میگیرید.
چهار سیستم مدیریت محتوا وردپرس، جوملا، دروپال و مجنتو، جزو برترینهای وب هستند که با یکدیگر رقابت دارند. ولی باید بدانید که وردپرس با آماری فوق العاده بیشتر و غیرقابل تصرف، در رتبه اول ایستاده. برای یادگیری سطح کاملا حرفهای، شما باید حداقل 2 سال در نظر بگیرید؛ البته شاید مشاهده و گذراندن دورههای آموزشی کاملا حرفهای وردپرس را در زمان کمتری (کمتر از یک سال) بگذرانید. ولی قطعا برای اینکه تبدیل به یک متخصص شوید، باید دورههای دیگری به مانند کارآموزی را بگذرانید و همچنین چندین پروژه طراحی سایت با وردپرس را انجام دهید تا درنهایت به درجه متخصص برسید. روش طراحی سایت با کدنویسی هم یکی از روشهای طراحی سایت به شمار میرود که شما به عنوان طراح سایت، باید از علم برنامه نویسی (زبانهای پی اچ پی، لاراول، روبی) به جهت طراحی سایت آگاه باشید که خود یادگیری این بخش هم زمان زیادی را میطلبد.
وردپرس به عنوان هسته یک سایت فروشگاهی
اگر کدهای مجله خبری پلاگین ووکامرس اختصاصی به خوبی نوشته نشوند، میتواند باعث مشکل در روند سئو سایت شود؛ ولی همانطور که در آموزش وردپرس هم گفتیم، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا سئو فرندلی است که تمامی کدهایش به صورت بهینه، نوشته شده. اگر به دنبال جواب “چرا” هستید، پیشنهاد میکنم که بخش دلایل استفاده از وردپرس را مطالعه کنید. بلاگ امروزه بخشی جدانشدنی از فضای اینترنت است و درواقع اگر شما قصد یادگیری هر چیزی را در اینترنت داشته باشید، در نهایت به محتوای یک بلاگ برخورد میکنید. در کل اگر شما قصد راه اندازی یک سایت وبلاگی را داشتید، میتوانید از سیستم مدیریت محتوا وردپرس استفاده کنید.