امنیت وردپرس و 22 نکته کلیدی و بهترین افزونه امنیتی | wooplugin

مجله خبری پلاگین ووکامرس دسترسی کاربرانی که قبلا به سایت های دیگر حملات ارسال کرده اند را به سایت شما مسدود می کند. این قابلیت باعث بهبود قابل توجه عملکرد در برابر حملات Brute Force می گردد. این افزونه به صورت خودکار آی پی هایی که در حال ارسال حملات Brute Force به صفحه ورود هستند را بلاک و گزارش می کند. قابلیت بارز این افزونه شناسایی فایل های مخرب پنهان در کم ترین زمان است تا قبل از اینکه سایت شما توسط گوگل در لیست سیاه قرار گیرد، فایل های مخرب را پاکسازی نمایید. با توجه به اینکه این افزونه دارای دقت بالایی می باشد در اکثر بررسی ها اشتباهی در شناسایی رخ نمی دهد. همانطور که از نام آن مشخص است، این افزونه برای کسانی طراحی شده است که به دنبال یک پکیج کامل برای تامین امنیت سایت خود می باشند.

این افزونه به صورت نیمه رایگان و پولی موجود بوده و شما می توانید از مارکت های ایرانی با قیمت حدود 80 هزارتومان آن را خریداری کنید. همانطور که پیشتر گفتیم، تامین امنیت سایت برای صاحبان آن بسیار ضروری است. سایت های بزرگ بسیاری وجود داشته اند که با غفلت در تامین امنیت خود، از نظر حقوقی و … به مشکلاتی برخورد کرده اند.

  • از وبلاگ‌ها گرفته تا سایت‌های تجارت الکترونیکی که داده‌های محافظت شده را جمع آوری و پردازش می‌کنند، همگی از وردپرس استفاده می‌کنند.
  • مثلا دست تان را باز میگذارد تا پیشوند تمامی دیتابیس های سایت را عوض کنید یا دسترسی کاربران به فایل های حساسی مثل readme.html و license.txt را محدود کنید.
  • حفاظت فایروال به سه سطح Basic ،Intermediate و Advance تقسیم می‌شود که وجود آن‌ها به شما اجازه می‌دهد که قوانین فایروال را، به نحوی که دوست دارید اعمال کنید.

سیستم تشخیص نفوذ و جلوگیری از بازیابی خودکار آن تنها یکی از توانمندی های این افزونه است. این سیستم تمام فایل های وب سایت شما را برای تغییرات نظارت می کند. اگر تغییرات فایل شناسایی شد یا فایل‌های جدیدی در وب‌سایت شما آپلود شد، آن فایل‌ها یا به صورت خودکار بازیابی می‌شوند یا برای بررسی فعالیت‌های مخرب احتمالی قرنطینه می‌شوند. اگر به دنبال یک افزونه امنیتی پیشرفته تر و کاربردی هستید، BulletProof Security انتخاب مناسبی است.

iThemes Security Pro

این افزونه در 2 نسخه رایگان و غیر رایگان قابل دسترس بوده و هر 2 نسخه هم کاربرد های خاص خود را دارد. امکانات نسخه رایگان به نسبت نسخه پرمیوم کمتر و معطوف به این موارد است. به کمک این افزونه می توانید، بدافزارهایی که توسط iThemes Security و Wordfence شناسایی نشدند، را شناسایی کنید! MalCare امنیت وب سایت شما را تحت کنترل دارد و بسیاری از متخصصین آن را به عنوان بهترین افزونه امنیتی وردپرس می شناسند. افزونه WPS Hide Loginهمانطور که از نام این افزونه پیداست، در پنهان کردن صفحه ورود در وردپرس به شما کمک می‌کند. WPS Hide Login به سادگی درخواست‌های صفحه ورود را رهگیری و آنها را به URL جدید ارسال می‌کند.

WP fail2ban

این افزونه به صورت نیمه رایگان و پولی در اختیار شما قرار داده می شود و قیمت خرید آن از سایت های ایرانی، حدود 100 هزار تومان خواهد بود. در حال حاضر نزدیک به 3 میلیون نصب فعال از این افزونه انجام شده و امتیاز 5 را به خود اختصاص داده است. بله درسته این دو افزونه در بسیاری از وب سایت‌های وردپرسی استفاده میشن.

این افزونه به طور اتوماتیک وب سایت شما را اسکن می کند تا تهدیدات مرسوم را شناسایی کند اما هر زمان که شما بخواهید می توانید با این افزونه یک اسکن کلی از سایت بگیرید. همچنین اگر خطری در سایت پیش بیاید این افزونه به شما اخطار می دهد و دستورالعمل های لازم برای مواجهه با این خطر را به شما می دهد. اگر با هر یک از پلاگین‌های معرفی شده در لیست بهترین افزونه‌های امنیتی وردپرس، آشنایی دارید یا از آن استفاده کرده‌اید، خوشحال می‌شویم نظرات خود را دربارهٔ آن افزونه، برای ما در قسمت دیدگاه درج کنید. افراد زیادی بدون داشتن آگاهی های لازم اقدام به نصب وردپرس کرده و بدون در نظر گرفتن مسائل امنیتی به مدیریت سایت خود می پردازند. این کار نه تنها امنیت را 100% تامین نمیکند، بلکه ممکن است با اطمینان کردن بیش از حد سایت شما را در معرض خطر قرار دهد.

http://commercena.ir