افزونه یا پلاگین به نوعی مولفه نرم افزار گفته می شود که پس از نصب بر نرم افزار ها و سایت ها، امکانات جانبی و کاربردی ای را به آن ها می افزاید. این نرم افزار به تنهایی کاربرد ندارد و در عدم صورت وجود سامانه بزرگ تر دیگر، عملا به دردی نخواهد خورد. افزایش آگاهی در خصوص ضعفهای سایت و نکات امنیتی در کنار افزایش لایههای امنیتی که توسط افزونهها اضافه میشود، باعث میشود تا امنیت وردپرس چندین برابر ارتقاء یابد. دلایلی مثل انتخاب پسورد ساده، آپدیت نبودن وردپرس و یا افزونهها و مواردی از این قبیل که در مقاله امنیت وردپرس میهن لرن بهصورت کامل به آنها اشاره کردم. وبلینو , فعالیتش را در دهه 90 شمسی با ارائه سرویسهای خدمات توسعه و نرمافزارهای سازمانی آغاز کرد.
- در حال حاضر نسخه رایگان این افزونه امنیتی بیشتر از 700 هزار بار نصب شده و از این تعداد نصب، امتیاز 4.5 را دریافت کرده.
- افزونه BulletProof Security یکی دیگر از بهترین پلاگینهای امنیتی وردپرس محسوب میشود که پیشرفتهتر از سایر گزینههاست؛ بنابراین، کار با آن به دانش فنی نسبتاً زیادی نیاز دارد.
- امکان ثبت تمام خطاهای 404 (خطای 404 وقتی است که کاربری در سایت شما به دنبال صفحه ای میگردد که وجود ندارد) سایت شما.
- امکان فعال کردن کپچای گوگل در فرم ورود سایت برای جلوگیری از حمله و نفوذ ربات ها.
- اگر وام هم گرفته باشید، باید هم خود وام و هم بهرهی آن را بپردازید.
هسته وردپرس بسیار امن بوده و نکات امنیتی مختلفی در آن رعایت میشود. اما یک سری نیازهای امنیتی به صورت پیشفرض داخل وردپرس تعریف نشدهاند. برای پیاده کردن این تکنیکها از افزونه های امنیت وردپرس استفاده میکنیم. حال با طراحی قالب وردپرس ایمن که دارای کدنویسی استاندارد باشد میتوان احتمال هک شدن وردپرس را تا حد زیادی کاهش داد.
برخی از سرویسهای هاستینگ و فایروالها این قابلیت را ایجاد میکنند، اما میتوانید افزونههایی مانند Limit Login Attempts را نصب کنید. برخلاف اکثر افزونههای امنیتی که فقط یک فایروال را در نسخه پریمیوم خود ارائه میدهند، نسخه رایگان این افزونه شامل یک فایروال است که برای دور نگهداشتن حملات DDOS و ترافیک مخرب از وبسایت شما استفاده میشود. باید به جای کلمه بهترین بگوییم “بهینه ترین برای من” یعنی به جای بهترین افزونه امنیتی وردپرس بوییم با توجه به هزینه و حد و اندازه سایت من بهینه ترین افزونه امنیتی وردپرس فلان است. به عنوان یک مالک سایت وردپرس، احتمال زیادی وجود دارد که قبلاً نام Jetpack را شنیده باشید – این افزونه در جامعه وردپرس به عنوان یکی از بهترین افزونههای موجود در سراسر جهان شناخته میشود.
برای قابلیتهای پیشرفتهتر نیز متناسب با فیلترها و اقدامات سبک وردپرس ساخته شدهاست. این فیلترها و اقدامات تقریبا همیشه امکانات سرور را گسترش میدهند. اکثر افرادی که از وردپرس استفاده می کنند با Jetpack آشنا هستند و دلیل اصلی آن هم ویژگیهای بسیار خوب آن است.
افزونه امنیتی Ithemes Security Pro
در حال حاضر، فقط برای فایلهای اصلی وردپرس کار میکند – نه افزونه ها و قالب ها. از وب سایت وردپرسی شما در برابر تزریق SQL، XSS و تمام حملات شناخته شده محافظت می کند. ما در ادامه، قصد داریم با معرفی افزونه های برتر امنیتی سایت وردپرس، خیال شما را از یافتن افزونه مناسب راحت کنیم. لازم به ذکر است که برخی افزونه ها با این که امکانات فراوانی دارند، اما گزینه مورد نظر ما، ایجاد امنیت بالا است. در نتیجه باید به دنبال افزونه هایی بود که در حفظ امنیت تخصص داشته باشند.
بهترین افزونه امنیتی برای وردپرس
نحوه فعالیت افزونه iThemes Security به این شکل است که سایت شما را ابتدا ایزوله کرده و در آخر باگهای امنیتی را به طور کامل شناسایی میکند تا امنیت سایت شما به طور کامل تأمین شود. نسخه رایگان این افزونه 22 راهحل و نسخه پولی آن 30 راهحل برای افزایش امنیت سایت پیشنهاد میدهد. از بهترین افزونه های امنیتی وردپرس است که از سایت شما در برابر نفوذ هکران و دیگر برنامه های مخرب محافظت می کنند.
موارد زیر تنها بخش کوچکی از تنظیمات و اقدامات افزونه های امنیتی است:
البته گرچه مجله خبری پلاگین ووکامرس قدرتمندترین افزونه امنیتی وردپرس شناخته میشود اما باید توجه داشته باشید که این افزونه یک افزونه تجاری (پولی) است. درحالیکه در افزونه All in one security تمام خدمات بهصورت رایگان ارائه میشوند، هرچند این افزونه به اندازه وردفنس قدرتمند نیست. این فایروال از دسترسی هکرها به وردپرس و حملات مخرب جلوگیری میکند، ترافیک بد را حتی قبل از رسیدن به سرورتان فیلتر میکند و تاحدی منجربه افزایش سرعت وبسایت شما میشود. پس اگر امنیت کسبوکارتان که همان وبسایتتان باشد برایتان اهمیت دارد، حتما تا آخر این مطلب با ما همراه باشید تا با بهترین افزونه های امنیتی وردپرس و اهمیت بهکارگیری آنها آشنا شوید.
پس این مقاله را از دست ندهید و تا آخر این مقاله همراه ما باشید. وردپرس، محبوبترین سیستم مدیریت محتوا در جهان است و بیش از یک چهارم وبسایتهای اینترنتی بر پایهی آن ساخته شدهاند و شاید به دلیل همین محبوبیت زیاد، همواره مورد علاقه هکرها واقع شده است. پلاگین های افزایش امنیت وردپرس با تکنیکهایی مثل تغییر صفحه ورود به مدیریت وردپرس که اجازه نمیدهد کسی آدرس ورود به بخش مدیریت شما را پبدا کند. یا جلوگیری از حملات بروت فورس، یا مخفی کردن نام کاربری نویسندگان سایت، یا تغییر پیشوند جداول وردپرس، فعال سازی ورود دو مرحله ای ، و تکنیک های دیگه ای باعث افزایش امنیت سایت وردپرسی شما میشن.