معرفی بهترین افزونه های امنیتی وردپرس مرکز آموزش میهن وب هاست | wooplugin

یکی از راهکارهای آسیب زدن به سایت و همینطور هک کردن آن، ایجاد ترافیک رباتی روی آن است. Sucuri Security برای مقابله با این ترافیک های مخرب هم راهکار داشته و خیال شما را راحت میکند. قابلیت ضداسپم JTC که با ربات‌هایی مقابله می‌کند که می‌خواهند ازطریق فرم ورود، به سیستم وردپرس نفوذ کنند.

افزونه Bulletproof Security ممکن است کمی زمان بیشتری را برای یادگیری کار با آن برای افراد مبتدی ببرد، اما می توانید از راه اندازی سریع آن هم استفاده کنید. به شما این امکان را می دهد تا اسکن بدافزار و البته حذف بدافزار را انجام دهید. کلیه حقوق پشتیبان وردپرس محفوظ بوده و کپی برداری از آن پیگرد قانونی دارد. برای این کار پیشنهاد می‌کنم از افزونه UpdraftPlus استفاده کنید.

  • این افزونه نظرات را هم فیلتر می‌کند تا در صورت وجود هرزنامه آن‌ها را شناسایی نماید.
  • ارائه محصولات با کیفیت و اورجینال، محصولات کاملاً فارسی سازی شده و…
  • اهمیتی که با پرداخت 80 دلار بابت لایسنس این افزونه امنیتی وردپرس می تواند خیال شمارا تا حد بسیار زیادی راحت کند.
  • چه حسی بهتون دست میده؟ قطعا حس خوبی بهتون دست نمیده چون برای سایتی که مدت‌ها زحمت کشیده‌اید خیلی راحت در عرض چند ساعت هک می‌شود.

Hide My WP فهرستی از نقاط آسیب‌پذیر سایت که در اثر حملات هکری محل نفوذ به سایت هستند را در اختیار شما قرار می‌دهد. همچنین اقدامات لازم برای برطرف کردن این نقاط ضعف را نیز پیشنهاد می‌کند. وردپرس را باید محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا دانست چراکه بیش از یک چهارم وب‌سایت‌های اینترنتی بر پایه‌ این سیستم ساخته شده‌اند! در اینجا است که شناخت بهترین افزونه امنیتی وردپرس به شما کمک می‌کند تا خطرات امنیتی وبسایت خود را به حداقل برسانید.

افزونه افزایش امنیت وردپرس

واقعیت این است که مجله خبری پلاگین ووکامرس افزونه‌های امنیتی وردپرس بسیار زیاد است. بررسی فاکتورهایی مانند تعداد نصب فعال، امتیاز کاربران، سازگاری با سایر افزونه‌ها و قالب‌ها و … در اینجا با 4 مورد بهترین افزونه‌های امنیت وردپرس آشنا می‌شوید. این پلاگین با نام قدیمی Better WP Security شناخته می شود و امکانات فراوانی برای حل مشکلات امنیتی ارائه می دهد. در نسخه رایگان این پلاگین، 22 عدد روش برای امنیت وبسایت موجود است که این افزونه را جزو بهترین افزونه های امنیتی وردپرس می کند. نسخه رایگان افزونه iThemes Security، توانایی ایجاد کمربند ایمنی برای سایت جهت مقابله با حملات بروت فورس را دارد که هیچ کاربری را بدون وارد کردن رمز قوی، به داخل سایت راه ندهد.

افزونه Hide My WP

رابط کاربری عالی و آسانی دارد و حتی مبدتیان هم به راحتی می‌توانند از آن استفاده کنند. نسخه‌ی رایگان آن شامل ورود به سیستم ضد خشونت، IPهای مسدود شده و فایروال است. همچنین از کلیدهای امنیتی شما محافظت می‌کند و نیز بازدید از ربات‌های بد را مسدود می‌نماید (که معمولاً در بقیه پلاگین‌های امنیتی برای داشتن آن باید پول بپردارید). افزونه All In One WP Security & Firewall به عنوان یکی از بسته بندی شده‌ترین افزونه های امنیتی وردپرس رایگان شناخته شده است. این افزونه امنیتی بصری است و با استفاده از نمودارهای مختلف قدرت سایت و نیز کارهایی که باید برای تقویت سایتتان انجام دهید را نشان می‌دهد. وقتی که هم که به توسعه وب سایت وردپرستان فکر می‌کنید، باید همین گونه رفتار کرده و امنیت آن را با افزونه های امنیتی وردپرس تامین کنید.

دارای یک فایروال است که ترافیک مخرب را شناسایی و مسدود می‌کند. این افزونه در دسته امنیت مخزن رسمی افزونه‌های وردپرس، اولین افزونه است که نشان داده می‌شود و دارای دستاوردهای زیر است. وردپرس به همان میزان که محبوب است، طعمه هکرهای بسیاری قرار دارد و غفلت‌های ما به‌سادگی می‌تواند باعث هک سایت شود. ابزارهای مارکتینگ و آنالیز محتوا به همراه ابزارهای طراحی سایت که در پکیج این افزونه گنجانده شده. دزدی سشن ها یا نشست های کاربری باعث می شود که هکر وردپرس شما بتواند خود را در موقعیت “مرد میانی” قرار دهد و از ابزارهای شنود کننده پکت استفاده کند.

بهترین افزونه های امنیتی وردپرس

هک شدن و از دست دادن تمام اطلاعات سایت یکی از بدترین اتفاقاتی است که می‌تواند برای هرسایتی بیافتد. حتما از سایت وردپرس خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در زمان هک شدن اطلاعات خود را داشته باشید. در جهت اقدامات امنیتی حتما به خاطر داشته باشید که پس از اتمام کار، از حساب کاربری خود خارج شوید. به علاوه می‌توانید افزونه Inactive Logout را نصب کنید تا از ورود افراد غریبه به حساب کاربری خود جلوگیری کنید. با اینکه وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای ایمن محسوب می‌شود و جایگاه خاصی در برنامه نویسی دارد، اما مانند سایر CMS ها می‌تواند در برابر حملات آسیب ببیند. سایت‌هایی که از وردپرس استفاده می‌کنند همیشه مورد حمله‌های سایبری قرار می‌گیرند.

یک راه ساده برای جلوگیری از این نوع حمله تغییر آدرسی که با آن به پیشخوان وردپرس لاگین می کنید و اضافه کردن یک کد امنیتی به فرم ورود است که هر 2 این موارد در تنظیمات افزونه امنیت کامل وردپرس وجود دارد. و دایرکتوری پلاگین‌ها، خروج اجباری برای کاربران غیرفعال، تغییر فرمت جدول پایگاه داده و امکان قرار دادن وب‌سایت در حالت نگهداری است. همیشه بعد از راه‌اندازی وب‌سایت، یکی از مهم‌ترین وظایف این است که آن را در برابر بدافزارها و هکرها ایمن نگه دارید. خوشبختانه پلاگین‌های مختلفی برای وردپرس وجود دارد که به شما کمک می‌کند از وب‌سایت خود محافظت کنید.

بعد از انجام این تست‌ها نیز، Security Ninja گزارش مفصلی از نتیجه هر تست ارائه می‌دهد. برای مثال، نحوه رفع مشکلات امنیتی به‌صورت دستی بخشی از این گزارش خواهد بود. افزونه امنیتی وردپرس را می توانید از ابزار وردپرس بصورت اورجینال تهیه کرده و روی سایت خود نصب نمایید. ما این افزونه ها را تا حد امکان فارسی سازی کرده ایم و خرسندیم که بهترین ها را برای شما عزیزان در دنیای وردپرس فراهم آوریم.

http://commercena.ir