پلاگین وردپرس چیست؟ وبلینو طراحی سایت وردپرس سفارشی | wooplugin

مجله خبری پلاگین ووکامرس های وردپرس، ابزارهایی هستند که بدون نیاز به دانش کدنویسی و صرف هزینه اضافی امکانات جذاب و پیشرفته‌ای را به وبسایت وردپرسی شما اضافه می‌کنند. چنانچه به تازگی با وردپرس آشنا شده‌اید و آشنایی چندانی با افزونه های وردپرس ندارید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا افزونه وردپرس و ضرورت نصب آن را مورد بررسی قرار دهیم. افزونه‌های رایگان همانگونه که از نام آن‌ها مشخص است به صورت کاملا رایگان از مخزن وردپرس قابل نصب و دریافت می‌باشند. البته باید به شما بگوییم که افزونه‌های رایگان دارای یک سری محدودیت‌هایی هستند و نسبت به افزونه‌های پرمیوم امکانات محدودتری را در اختیار شما قرار می‌دهند و در برخی موارد موجب تداخل و عدم سازگاری با دیگر افزونه‌ها خواهد شد. این افزونه‌ها را می‌توانید به آسانی از مخزن وردپرس بر روی وردپرس خود نصب کنید. به همین جهت تنوع و گستردگی محصولات وردپرس در دسته پلاگین بسیار زیاد است.

  • اما فرض کنید همه این کارها را می‌توانید با خود وردپرس انجام می‌دهید و می‌خواهید برای مثال می‌توانید صفحه ورود را سفارشی سازی کنید یا آیکون دنبال کردن در شبکه‌های اجتماعی را به پست‌ها و صفحات خود اضافه کنید.
  • کافی است اجزای مختلف تعبیه شده برای هر صفحه را انتخاب کرده و با کشیدن و رها کردن، به شکل مورد نظر خود جایگذاری کنید.
  • همچنین پلاگین‌های غیررایگان با کلیه افزونه‌های وردپرس سازگار بوده و در سرعت سایت وردپرسی شما هیچ خللی وارد نمی‌کنند.
  • همه این کامنت‌ها به وسیله یکسری ربات‌های مخصوص ایجاد می‌شوند و به طور همزمان، به سایت‌های زیادی در سراسر اینترنت ارسال می‌شوند؛ یادتان باشد که تایید این کامنت‌ها برابر است با از بین بردن بخشی زیادی از سئو سایتتان.
  • با کمک پلاگین Shared Counts شما می‌توانید دکمه‌های زیبایی برای به اشتراک گذاشتن محتوای سایت و محصولات خود توسط کاربران در شبکه‌های اجتماعی طراحی کنید.

افزونه المنتور در دو نسخه رایگان و پرو ارائه شده؛ نسخه پرو به حدی پرکاربرد است که شما می‌توانید صفر تا صد سایت خودتان را به کمک این افزونه طراحی کنید. در گذشته پرکاربردترین افزونه وردپرسی برای ساخت صفحات، افزونه Visual Composer بود. اما چند سالی است که افزونه جدیدی با نام المنتور وارد بازار شده و به خاطر ظاهر و طراحی کاربری جذابش، در رقابت از ویژوال کامپوزر جلو زده. البته من در سایت فرین آکادمی از راکت استفاده نمیکنم و افزونه رایگان Autoptimize را ترجیح داده ام. اما خب این در حالی است که تیم ما بخشی از فرآیند افزایش سرعت سایت را به شکل دستی انجام داده و نیاز به افزونه خیلی خاصی نداشتیم.

با کاربردی ترین افزونه های وردپرس برای سایت فروشگاهی آشنا شوید

در حال حاضر به جرئت میگویم راکت یکی از پرکاربردترین افزونه های وردپرسی در زمینه سرعت است. این افزونه قابلیت های خیلی زیادی در اختیار شما قرار میدهد که میتوانید به کمکش سرعت سایت را بهینه کنید. با توجه به اینکه طراحی کاربری این پلاگین بسیار جذاب است، عملا برای کار با آن نیاز به تخصص بالایی ندارید. بهترین افزونه بهبود سرعت وردپرس در حال حاضر، WP Rocket یا موشک وردپرس است؛ این افزونه تنظیمات توصیه شده cache وردپرس مانند فشرده سازی gzip ، cache صفحه و بارگیری cache را به طور خودکار روشن می کند.

افزونه EDD Per Product Emails فارسی برای ارسال ایمیل سفارشی در EDD (اورجینال + آموزش)

نمایش ستاره در کنار سایت شما در نتایج، یکی از دستاوردهای اسکیما استاین ستاره هایی که در گوگل پایین بعضی از سایت ها مشاهده میکنید، یکی از نتایج اسکیمادار کردن سایت است. همانطور که در مقاله آموزش اسکیما هم گفتم، افزونه اسکیما پرو یکی از بهترین پلاگین های وردپرس برای قرار دادن این کدها در سایت، بدون نیاز به دانش برنامه نویسی است. طبق آمارهای منتشر شده در حال حاضر در بیش از ۵ میلیون سایت وردپرسی نصب شده است.

افزونه WP Optimize Premium

در حال حاضر بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، بخش مهمی از فعالیت‌های اقتصادی شما در بستر اینترنت را تشکیل می‌دهد. بنابراین نباید از ابزارهای متنوع برای انتشار محتوای سایت خود در شبکه‌های اجتماعی غافل شوید. بنابراین می‌توان گفت پلاگین‌های اشتراک‌گذاری محتوا در شبکه‌های اجتماعی از جمله کلیدی ترین افزونه های مورد نیاز برای سایت فروشگاه محسوب می‌شود. بعضی از سایت‌های فروشگاهی، گاه با مشکل دریافت نشدن ایمیل‌های سایت توسط کاربران مواجه می‌شوند. علت بروز چنین مشکلاتی، استفاده وردپرس از توابع PHP برای ایمیل‌های ارسالی است. این قابلیت به دلیل احتمال سوء استفاده توسط برخی از شرکت‌های هاستینگ مسدود می‌شود.

http://commercena.ir